Fotografie

Goede fotografie – minstens zo belangrijk als video

Tegenwoordig wil iedere werkgever wel iets met video. Begrijpelijk, maar tegelijkertijd adviseren wij: vergeet je fotografie niet. Goede fotografie geeft kandidaten net als video een beter beeld van hoe het is om bij jouw bedrijf te werken. Bovendien is fotografie breed in te zetten in bijna alle kanalen; je website, externe recruitment platforms, social media, maar ook in posters, folders en zelfs aankleding van stands.

Video + Foto’s

Combineer je videoshoot met een fotoshoot

Het combineren van een video- en fotoshoot heeft veel voordelen. Natuurlijk scheelt het kosten en tijd, maar nog belangrijker, het maken van een video zorgt voor een uniek soort energie op de werkvloer. Het is moeilijk om deze sfeer en andere omstandigheden op een ander moment te reproduceren. Kortom, het combineren van shoots komt het eindresultaat (zowel foto als video) ten goede.

Ons fotografie pakket:

  • Conceptbespreking(en)

  • Fotografie op locatie

  • Bewaken inhoudelijke lijn

  • Nabewerking van de foto’s

  • Alle foto’s opgeleverd in raw + Square

  • Alle bronbestanden en auteursrechten zijn eigendom van de klant

Hoe werkt het?

Goede voorbereiding zorgt voor de mooiste plaatjes

Natuurlijk kun je ons ook benaderen als je alléén op zoek bent naar fotografie. Om het beste resultaat te behalen gaan we eerst met je in gesprek om te bespreken hoe jij je employer brand naar buiten wil brengen, wat je doelstellingen zijn en welke van onze fotografen het meest geschikt is om de klus te klaren.

Nieuwsgierig? Bekijk hieronder een aantal van onze fotografie cases.

Ben je op zoek naar hoge kwaliteit fotografie?

Door alles efficient te combineren maken wij met één budgetéén planning en één productie alle content – ook de fotografie!